У Києві до Виноградарю запускають новий маршрут: схема

Автобус курсуватиме за новим маршрутом з 12 серпня

У Києві з’єднають Виноградар та Академмістечко новим автобусним маршрутом. Про це розповів заступник мера столиці Олександр Густєлєв, передають "Коментарі".

Автобус №103 "Проспект Свободи – вулиця Академіка Єфремова" курсуватиме між Віноградарем та Академмістечком з 12 серпня. Новий маршрут громадського транспорту у Києві запровадили на прохання мешканців столиці, зазначив заступник голови Київської міської держадміністраці Олександр Густєлєв. Він нагадав, що торік між Віноградарем та Академмістечком курсував експериментальний маршрут №102А та користувався значним попитом серед киян. Тому мешканці столиці просили владу повернути автобусний маршрут на на постійній основі, пояснив заступник мера Києва.

На маршруті №103 "Проспект Свободи – вулиця Академіка Єфремова" курсуватимуть чотири автобуси. Транспорт відправлятиметься з інтервалом у 20 хвилин. Автобуси працюватимуть на маршруті з 6:00 до 23:00.

picture

Окрім того, у Києві після завершення капітального ремонту трамвайної колії по Індустріальному шляхопроводу змінили маршрути громадського транспорту. У столиці із 12 серпня відновлюється рух швидкісного трамвая від станції "Старовокзальна", інформують у КП "Київпастранс". З цього дня від станції "Старовокзальна" курсуватимуть два маршрути трамваїв №1 та №3 до Михайлівської Борщагівки та до станції "Ромена Ролана" відповідно. Також зі станції "Старовокзальна" відправлятиметься тимчасовий автобусний маршрут № 2-Т за напрямом "Михайлівська Борщагівка — Кільцева дорога".

Нагадаємо, у Святошинському районі столиці на житловий масив Борщагівка перекрили рух транспорту на проспекті Академіка Корольова через проведення ремонтних робіт. На проспекті Корольова буде частково перекрито рух з 20:00 11 серпня до 19 вересня. Дорожники починають роботи по середньому ремонту покриття. Дорогу будуть оновлювати на ділянці від вулиці Симиренка до вулиці Булгакова. Роботи виконуватимуть вночі, щоб менше впливати на трафік. Під час проведення робіт рух транспорту частково обмежать. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Столична влада також тимчасово обмежила рух на проспекті Героїв Сталінграда в Оболонському районі Києва через проведення капітального ремонту. Часткове перекриття руху буде діяти до 26 вересня. На проспекті починають масштабний капітальний ремонт. На першому етапі роботи будуть проводитися на ділянці від вулиці Приозерна до вулиці Архипенка в напрямку станції метро "Оболонь".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

16 серпня 2021, 02:37

Интересно когда уже поремонтируют дороги на Троещине, сказками о метро лет 30 кормят, на скоростном трамвае из ниоткуда в никуда уже накатались. Хоть дороги полатали бы.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися