У Києві змінили маршрути транспорту на Борщагівку

Зміни стосуються автобусів та трамваїв

У Києві після завершення капітального ремонту трамвайної колії по Індустріальному шляхопроводу змінили маршрути громадського транспорту. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

У столиці із 12 серпня відновлюється рух швидкісного трамвая від станції "Старовокзальна", інформують у КП "Київпастранс". З цього дня від станції "Старовокзальна" курсуватимуть два маршрути трамваїв №1 та №3 до Михайлівської Борщагівки та до станції "Ромена Ролана" відповідно. Також зі станції "Старовокзальна" відправлятиметься тимчасовий автобусний маршрут № 2-Т за напрямом "Михайлівська Борщагівка — Кільцева дорога".

Натомість закриваються автобусні маршрути №1-Т та №3-Т та трамвайний маршрут №2. У "Київпастрансі" також попередили, що через капітальний ремонт станція "Індустріальна" буде закрита.

Нагадаємо, у Святошинському районі столиці на житловий масив Борщагівка перекрили рух транспорту на проспекті Академіка Корольова через проведення ремонтних робіт. На проспекті Корольова буде частково перекрито рух з 20:00 11 серпня до 19 вересня. Дорожники починають роботи по середньому ремонту покриття. Дорогу будуть оновлювати на ділянці від вулиці Симиренка до вулиці Булгакова. Роботи виконуватимуть вночі, щоб менше впливати на трафік. Під час проведення робіт рух транспорту частково обмежать. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

Столична влада також тимчасово обмежила рух на проспекті Героїв Сталінграда в Оболонському районі Києва через проведення капітального ремонту. Часткове перекриття руху буде діяти до 26 вересня. На проспекті починають масштабний капітальний ремонт. На першому етапі роботи будуть проводитися на ділянці від вулиці Приозерна до вулиці Архипенка в напрямку станції метро "Оболонь".

Окрім того, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метра, а його ширина — 4,5 метра. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися