У Києві на місяць перекрили рух на Борщагівці: деталі (Карта)

У Святошинському районі столиці на житловий масив Борщагівка перекрили рух транспорту на проспекті Академіка Корольова через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що на проспекті Корольова буде частково перекрито рух з 20:00 11 серпня до 19 вересня. Дорожники починають роботи по середньому ремонту покриття. Дорогу будуть оновлювати на ділянці від вулиці Симиренка до вулиці Булгакова.

Роботи виконуватимуть в нічний час доби, щоб менше впливати на трафік, під час проведення робіт рух транспорту частково обмежать. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

qrfd5jMlAfO3AUZccGx1ogCg_.jpeg

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на проспекті Героїв Сталінграда в Оболонському районі через проведення капітального ремонту. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що часткове перекриття руху буде діяти з 7 серпня до 26 вересня. На проспекті починають масштабний капітальний ремонт. На першому етапі роботи будуть проводитися на ділянці від вулиці Приозерна до вулиці Архипенка в напрямку станції метро "Оболонь".

На магістралі оновлять систему зливової каналізації, облаштують нову проїжджу частину й асфальтне покриття. На проспекті також з'являться велодоріжки та оновлені тротуари. На час проведення робіт рух буде частково обмежено.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Я

12 серпня 2021, 22:51

Можете приехать и посмотреть, ничего не перекрыто и дорогу никто не делает. Опять отмывают

КЕРЕР

11 серпня 2021, 19:31

АКККРЕКРККРР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися