У Києві триває будівництво Окружної дороги на Оболонь (ВІДЕО)

Гарна погода дозволяє дорожникам активно працювати

У Києві тривають активні будівельні роботи зі зведення Окружної дороги на Оболонь. Нові кадри з місць будівництва, зроблені з висоти пташиного польоту на початку жовтня, оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

За допомогою камери на дроні автор відео показав, як тривають роботи на першій черзі будівництва Окружної дороги уздовж всієї траси аж до берега річки Дніпро. Кадри зроблені у перший день жовтня із висоти 45 метрів. На відео можна спостерігати Богатирську та Прирічну вулиці, берег Дніпра, панорами Києва та кадри з будівництва нової дороги у теплий день осені.


Окрім того, у Києві обрали підрядника для завершення будівельних робіт на Дарницькому мосту, який знаходиться на балансі держави. Понад десять років на залізнично-автомобільному шляхопроводі через Дніпро, відомому також як "міст Кірпи", не можуть добудувати автомобільні з’їзди на лівому березі. У Мінінфраструктури повідомили, що контракт з підрядником підписаний. Вартість будівельних робіт складає понад мільярд гривень.

Нагадаємо, через ремонтні роботи у Києві знову обмежили рух транспорту через Південний міст. Дорожники працюватимуть до середини грудня над заміною деформаційних швів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Подільському мосту тривають будівельні роботи зі зведення наземної частини метро на Троєщину. Зараз у Києві станції метро на Троєщину будують на нижньому ярусі Подільського моста. Будівельні роботи ведуться також на лівому березі річки Дніпро. 

Дивіться також, як у Києві тривають будівельні роботи на Оболонському пішохідному мосту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися