Під Києвом триває будівництво великої естакади (ВІДЕО)

Будівельні роботи можна побачити з висоти

На трасі "Київ — Чоп" тривають будівельні роботи зі зведення двох транспортних розв’язок. Як виглядає автомобільна дорога з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На кадрах, зроблених з висоти в теплий осінній день, можна побачити як просувається будівництво двох розворотів підковоподібних розв'язок на трасі "Київ — Чоп". Обидві "підкови" автор відео показав з висоти та поблизу, щоб можна було роздивитися деталі. Закінчення будівництва естакади планується на кінець 2022 року.

Дворівневу транспортну розв’язку на трасі "Київ — Чоп" будують біля селища Стоянка. Роботи над цим інфраструктурним об’єктом почали кілька місяців тому в рамках національної програми "Велике будівництво". Через будівельні роботи на автошляху періодично перекривають рух транспорту. Після відкриття транспортної розв’язки на трасі "Київ — Чоп" суттєво покращиться ситуація з безпекою. Естакада також розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу Києва.

 

Нагадаємо, у Києві тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар. Як виглядає будівництво лінії метро на Виноградар, якого не видно за парканом, можна також подивитись з висоти. Кадри зроблені у жовтні від проспекту Правди до вулиці Мостицькій.

Читайте також, що в місцях будівництва Великої кільцевої дороги знайшли стоянки давніх людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

26 жовтня 2021, 07:06

Это строительство началось никак не "несколько месяцев тому назад". Его насали еще при (!!!!) Януковиче. Недострой простоял при Порошенко. И стоял два года при Зеленском. Так что это больше похоже на пиар ход. Так как у боьшому строительству имент весьма условное отношение

Вася

24 жовтня 2021, 21:54

строить начали еще лет 10 назад, потом стояло замороженное, сейчас зашевелились.

Юрий

24 жовтня 2021, 14:39

Большой скачок?

Митя

24 жовтня 2021, 14:13

Два хвостика,не полос толкових для виїзду, як завжди ...

Бахус

24 жовтня 2021, 13:26

Максим, очень верно замечено Показуха и заказной репортаж

Максим

23 жовтня 2021, 21:37

Не смешите! "Большая эстакада", это надо было строить лет 20 назад. А по срокам строительства - это долгострой! Китайцы такое строят за три дня!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися