У Києві завершують ремонт Великої окружної дороги (ВІДЕО)

Можна подивитись на трасу з висоти

У Києві наближається до завершення капітальний ремонт Великої окружної дороги. Як змінюється траса з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор кадрів показав Велику окружну дорогу від Одеської площі до вулиці Нова. Блогер зазначив, що після прокладання колектора дощової каналізації та заміни та посилення основи дороги влаштовують нове асфальтове покриття. На більшій частині вже вистелені нижній та середній шари асфальту. Тепер дорожники вкладають середній шар на смугах у напрямку вулиці Заболотного.

Завершити асфальтування та відкрити рух на Великій окружній дорозі планують протягом двох тижнів. Верхній шар влаштовуватимуть навесні наступного року. На відео також можна переглянути як на час ремонту організовано рух транспорту.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві залучать позику на 39 мільйонів доларів, щоб продовжити лінію швидкісного трамвая від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Палац спорту". Під час будівництва лінії швидкісного трамвая планують провести реконструкцію вулиці за маршрутом транспорту.

Нагадаємо, що у Києві найближчим часом відкриють розв’язку Окружної дороги та на фінальному етапі відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту.

Читайте також, що мер Києва Віталій Кличко розповів про продовження лінії швидкісного трамвая.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися