Траса "Київ – Харків – Довжанський" зазнала помітних змін (ФОТО)

Як виглядає відремонтована ділянка автошляху

Траса міжнародного значення "Київ – Харків – Довжанський" зазнала помітних змін за час капітального ремонту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

Цього року на автомобільному шляху "Київ – Харків – Довжанський" у Полтавській області оновили 28 кілометрів дорожнього покриття. Під час реконструкції дорожники провели комплекс ремонтних робіт. На трасі зняли зношене покриття, влаштували укріплену цементом основу та три шари асфальту.

На відремонтованих ділянках траси "Київ – Харків – Довжанський" встановили дорожні знаки та освітлення, нанесли розмітку та змонтували бар'єрну огорожу. На сторінці програми "Велике будівництво" у Facebook показали, як виглядає ділянка відремонтованої траси поблизу села Іванівка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві наближається до завершення капітальний ремонт Великої окружної дороги. Як змінюється траса з висоти пташиного польоту від Одеської площі до вулиці Нова можна подивитись на відео. Після прокладання колектора дощової каналізації та заміни основи дороги дорожники влаштовують нове асфальтове покриття. На більшій частині вже вистелені нижній та середній шари асфальту.

Нагадаємо, у Києві найближчим часом відкриють розв’язку Окружної дороги та на фінальному етапі відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту.

Читайте також, що мер Києва Віталій Кличко розповів про продовження лінії швидкісного трамвая.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися