У Києві триває ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу (ВІДЕО)

На дорогу можна подивитись з висоти пташиного польоту

У Києві триває капітальний ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу. Як він виглядає зараз, показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Наприкінці жовтня працівники "Київавтодору" звітували про оновлену частину Новокостянтинівського шляхопроводу. Тоді дорожники займалися бетонуванням монолітної плити автопроїзду та тротуарами. Обіцяли, що згодом почнуть наносити гідроізоляцію та влаштовувати нове асфальтове покриття.

Капітальний ремонт Новокостянтинівського шляхопроводу триває. Зараз роботи ведуть на перехресті вулиць Новокостянтинівської з вулицею Олени Теліги та проспектом Степана Бандери.

"Подивимося з висоти, які роботи виконуються та скільки залишилося. Також не залишив і поза увагою великі плани, близькі підльоти та привіти від будівельників", — прокоментував відео ремонтних робіт блогер Сергій Мухлинін.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на Наддніпрянському шосе. Тут розпочали середній ремонт дороги. Роботи виконують у напрямку Столичного шосе. До завершення ремонту на Наддніпрянському шосе частково обмежено рух до 15 листопада. 

Нагадаємо, у Києві через ремонтні роботи до грудня частково обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися