Трасу "Бориспіль — Маріуполь" перетворюють на автобан (ВІДЕО)

Як змінюється автодорога під час ремонту

У Київській області тривають ремонтні роботи з оновлення траси національного значення "Бориспіль — Дніпро — Маріуполь". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію національної програми "Велике будівництво".

Автомобільну трасу "Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя — Маріуполь" капітально ремонтують у кількох областях. Одну з ділянок дороги вже відкрили після реконструкції у Черкаській області. Відремонтували трасу до межі з Київською областю.

Тривають роботи й на Київщині. Дорожники оновлюють покриття на 55-му та 58-му кілометрах автошляху. Ремонтні роботи ведуть цілодобово. На YouTube-каналі національної програми "Велике будівництво" оприлюднили нове відео будівельних робіт на трасі "Бориспіль — Дніпро — Маріуполь". 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у місті Біла Церква після тривалого капітального ремонту відкрили міст на вулиці Дружби. За час реконструкції провели ремонт опорних конструкцій мосту, зробили нову бар'єрну та перильну огорожу та облаштували систему водовідведення.

Нагадаємо, у Києві почали будівельні роботи зі зведення канатної дороги в районі Арки Дружби народів. Поки Господарський суд Києва розбирається, чи законно ТОВ "Активна країна" було визнано переможцем інвестиційного конкурсу Київської міської державної адміністрації з облаштування атракціонної канатної дороги від Арки Дружби народів на Труханів острів, будівельні роботи на цій ділянці вже ведуться.

Читайте також, що у Києві почалися будівельні роботи на столичному довгобуді Дарницького мосту, відомого як "міст Кірпи". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися