На Бровари чекає реконструкція головної насосної станції

Які ще ремонтні роботи заплановані у місті

У Броварах планують реконструкцію головної каналізаційної насосної станції та низку заходів в сфері централізованого водопостачання та водовідведення. Про це розповів директор комунального підприємства "Броваритепловодоенергія" Григорій Голубовський, пише видання "Трибуна-Бровари".

У Броварській міській раді схвалили інвестиційну програму КП "Броваритепловодоенергія" на наступний рік на суму майже чотири мільйона гривень. Проте, за словами директора комунального підприємства Григорія Голубовського, для реконструкції головної каналізаційної насосної станції міста запланованих у програмі грошей замало. З власного бюджету на цей об’єкт підприємство витратить понад 1,3 мільйона гривень, до решти витрат планують залучити замовників, яким надають технічні умови на виконання тих чи інших робіт.

Окрім цього, у Броварах до початку серпня 2022 року планують встановити загальнобудинкові лічильники на всіх будинках, що перебувають у підпорядкуванні ЖЕКів. На це у комунальному підприємстві передбачили понад 1,8 мільйона гривень. На обладнання для переоснащення лабораторій з контролю якості холодної води виділять майже 1,3 мільйона гривень.

Директор КП "Броваритепловодоенергія" Григорій Голубовський розповів, що інвестиційна програма підприємства на цей рік в процесі виконання. Цього року на неї виділили понад в процесі 2,8 мільйона гривень. За ці гроші проводять реконструкції водоочисних систем, а також головної каналізаційної насосної станції, розташованої на бульварі Незалежності.

У вересні виконком Броварської громади схвалив ще одну інвестиційну програму КП "Броваритепловодоенергія". Вона передбачає заміну аварійних теплових мереж загальною протяжністю 300 метрів. На ці роботи витратять понад 4 мільйона гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Бровари отримали дві субвенції від державного та обласного бюджетів загальною сумою у 12,4 мільйона гривень. Гроші виділили на придбання житла учасникам бойових дій на Донбасі, які мають інвалідність, та на добудову загальноосвітньої школи №10. З держбюджету субвенція у розмірі 9,4 мільйона гривень надійшла на придбання житла для семи ветеранів. На завершення будівництва початкової ланки загальноосвітньої школи №10 Бровари отримали від обласної влади три мільйона гривень. 

Нагадаємо, у Броварах знесуть будівлю спортивного комплексу "Металург". Відповідне рішення ухвалили під час засідання постійної депутатської комісії з комунальних питань міськради. Зараз будівля спортивного комплексу "Металург" перебуває у вкрай незадовільному стані. Споруду планують повністю демонтувати заради будівництва нового спортивного комплексу із басейном.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися