У Броварах знесуть спорткомплекс: що буде замість нього

У місті планують будівництво нового об’єкта

У Броварах знесуть будівлю спортивного комплексу "Металург", щоб побудувати новий. Відповідне рішення ухвалили під час засідання постійної депутатської комісії з комунальних питань міськради, повідомляє видання "Трибуна".

За словами очільниці Управління будівництва житлово-комунального господарства інфраструктури та транспорту Броварської міської ради Світлани Решетової, будівля спортивного комплексу "Металург" перебуває у вкрай незадовільному стані. Окрім того, об’єкт внесли до національної програми "Велике будівництво". Споруду планують повністю демонтувати заради будівництва нового спортивного комплексу із басейном.

Спорткомплекс "Металург" у Броварах був побудований минулому столітті заводом порошкової індустрії. Зі свого відкриття у 1971 році цей спортивний об’єкт приймав спортсменів із різних видів спорту. Тут займалися плаванням, гімнастикою, легкою та важкою атлетикою.

Представниця Броварської міськради Світлана Решетова повідомила, що питання спорткомплексу розглянуть на засіданні сесії міськради 28 жовтня. Броварським депутатам пропонуватимуть виділити пів мільйона гривень на розробку проєктно-технічної документації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центральному парку Броварів відкрили інтерактивний спортивний майданчик. Цю локацію у парку "Перемога" обладнали комплектом спортивного обладнання. На спортмайданчику є спеціальні стенди з QR-кодами, за допомогою яких можна займатись за програмою "Віртуальний тренер".

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва відкрили новий спортивний комплекс під назвою "Street Fight". У ньому зможуть займатися як діти, так і дорослі. Спортивний майданчик розташований по вулиці Курчатова, 19. Тут у всіх любителів спорту є можливість безплатно зайнятися гімнастикою, бойовими мистецтвами, а також workout і crossfit.

Читайте також, як у Києві триває реконструкція "Стежки здоров'я".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися