Під Києвом будують величезну естакаду: як тривають роботи (ВІДЕО)

Як споруда виглядає з висоти у Чабанах

Під Києвом тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої транспортної розв’язки. Як виглядає інфраструктурний об’єкт з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Будівельні роботи тривають у населеному пункті Чабани на трасі "Київ – Одеса". На цій локації вже звели опори мостового переходу через дорогу.

Загалом на під’їзді до столиці зараз будують три транспортні розв'язки. Дві з них — на трасі міжнародного значення "Київ — Одеса" у населених пунктах Чабани та Віта-Поштова. Ще одну естакаду зводять на трасі "Київ — Чоп" поблизу населеного пункту Стоянка. Будівельні роботи у Чабанах і Стоянці почали навесні цього року, поблизу села Віта-Поштова — у вересні.

Усі три інфраструктурних об’єкти будують за кредити Європейського інвестиційного банку та Європейського банку реконструкції та розвитку. Завершити будівництво естакад поблизу столиці планують за два роки. Як виконують будівельні роботи зі зведення естакади біля Чабанів зараз, можна подивитись з висоти пташиного польоту.


Голосіївський район Києва є однією з найкритичніших локацій щодо транспортної завантаженості. Зокрема, це виїзд зі столиці до Чабанів. Саме тому столична влада планує побудувати тут дві естакади, щоб розвантажити траси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Нагадаємо, у столиці триває будівництво пішохідного мосту на Оболонь. Які роботи вже виконали можна подивитися на відео з висоти.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

20 грудня 2021, 10:01

Николай, ну у нас это нормальная практика. Из 3-х полос оставить одну. Этож какими надо быть далбоё....бами?!Зато по Киеву везде автобусные полосы нарисовали. Это с пробками борьба или с чем? Страна непуганных идиотов

Николай

19 грудня 2021, 12:52

В ХХІ веке при строительстве эстакады заузить трассу с 4 полос до 2х - такое себе решение.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися