У Києві витратять мільйони гривень на оновлення фонтану

Що відомо про будівництво нового об’єкту благоустрою

У Печерському районі Києва в зоні відпочинку побудують новий фонтан замість наявного. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

На капітальний ремонт скверу біля театру Івана Франка, зокрема — на будівництво фонтану на площі Івана Франка, 3-А, оголосили тендер. Замовником послуг виступає комунальне об’єднання "Київзеленбуд". За облаштування нового фонтану готові заплатити понад 5 мільйонів гривень.

До нової споруди мають прокласти нові інженерні комунікації після демонтажу старих конструкцій і водопровідних труб. Підрядник має виконати усі роботи, зокрема, з благоустрою території до кінця цього року. Аукціон відбудеться 17 січня.

Цього року у Києві планують завершити капітальні ремонти на ділянці Кільцевої дороги від Одеської площі до вулиці Ватутіна, на вулиці Ентузіастів на Русанівці, на проспекті Героїв Сталінграда, на вулицях Івана Франка, Редутній, Льва Толстого та Шумського.

У 2022 році у Києві розпочнуть ремонтувати Хрещатик, Кільцеву дорогу від Жулянського шляхопроводу до повороту на Вишневе, вулиці Богатирську, Довженка, Татарську та Митрополита Липківського, а також шляхопроводи на вулиці Бойчука над залізницею, на Стратегічному шосе та на перетині проспектів Броварського та Гагаріна та вулиці Кіото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві шукають підрядника для капітального ремонту вулиці в Оболонському районі столиці. На капітальний ремонт вулиці Богатирської планують витратити понад 1,3 мільярда гривень. Замовником ремонтних робіт є комунальне підприємство "Київавтодор". Реконструкцію дороги мають виконати до 31 грудня 2025 року.

Нагадаємо, у Києві обрали підрядника для будівельних робіт на острові Труханів. У Дніпровському районі столиці планують облаштування інженерних мереж до громадських вбиралень зони відпочинку "Центральна". На це витратять з бюджету Києва понад 112 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

15 січня 2022, 13:42

И чем и КОГО не устраивает действующий? Не придумали ничего лучшего, что б переделить бабло?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися