У Києві капітально відремонтують вулицю на Шулявці

Що відомо про ремонтні роботи

У Шевченківському районі Києва розпочнеться капітальний ремонт вулиці Олександра Довженка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи Prozorro.

Ремонтні роботи на вулиці Олександра Довженка проведуть на ділянці від вулиці Олени Теліги до проспекту Перемоги. Замовником послуг виступає комунальна корпорація "Київавтодор". Вартість капітального ремонту вулиці на Шулявці оцінюють у понад 125 мільйонів гривень.

Тендер на пошук підрядника провели 8 лютого, але переможець досі не визначений. У торгах брали участь дві компанії — приватне підприємство "Київшляхбуд" та товариство з обмеженою відповідальністю "Онур Конструкціон Інтернешнл". Можливим переможцем, який очікує рішення, стане "Київшляхбуд". Це підприємство запропонувало виконати капітальний ремонт вулиці Олександра Довженка за 123,2 мільйони гривень.

Згідно з тендерною документацією, на вулиці Довженка мають зробити капітальний ремонт проїжджої частини, встановити нові дорожні знаки, бар'єрне огородження та зупиночні павільйони. Підрядник має зробити демонтаж мережі зовнішнього освітлення та встановити нову. Усі роботи з капітального ремонту вулиці Довженка мають виконати до кінця 2023 року.

Окрім того, у Києві проведуть капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту. На це витратять майже 353 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочнеться реконструкція трамвайної лінії від вулиці Милославської до Дарницького залізничного вокзалу. Вартість проєкту оцінюють у майже 760 мільйонів гривень. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві збудують дорогу з житлового масиву ДВРЗ на Броварський проспект, щоб розвантажити вулицю Алма-Атинську. Вартість будівельних робіт становить майже 435 мільйонів гривень.

Читайте також, що у столиці розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися