У столиці капітально відремонтують Київське півкільце

Що відомо про вартість та об’єми робіт

У Києві зроблять капітальний ремонт ділянки дороги Т-10-27 Київське півкільце від Жулянського шляхопроводу до повороту у місто Вишневе. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

На капітальний ремонт цього інфраструктурного об’єкту у Києві оголосили тендер. Замовником ремонтних робіт виступає комунальна корпорація "Київавтодор". Вартість послуг підрядника оцінили у понад 626,4 мільйонів гривень. Тендер оголосили ще 30 грудня 2021 року. Аукціон заплановано провести 22 березня цього року.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має здійснити капітальний ремонт Київського полукільця до кінця 2026 року. Підрядник має демонтувати елементи існуючих споруд, оновити дорожнє покриття, укріпити узбіччя, відремонтувати підземний перехід, облаштувати дощову каналізацію та встановити нове зовнішнє освітлення.

На відремонтованій ділянці дороги також з’явиться острівець безпеки дорожнього руху, оновлять тротуари, облаштують велосипедну та пішохідні доріжки. До переліку робіт входить встановлення нових дорожніх знаків, світлофорів та огородження, нанесення розмітки, благоустрій та озеленення території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва зроблять капітальний ремонт шляхопроводу на перетині вулиці Михайла Бойчука з залізницею станції "Київ — Московський". Вартість послуг підрядника оцінили у понад 417 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що у Києві будівельні роботи біля Дарницького мосту можна оцінити на відео з висоти пташиного польоту. Зараз тут тривають роботи зі спорудження опор і підпірних стін з'їздів майбутньої лівобережної розв'язки.

Окрім того, у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу. 

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


jahe

16 лютого 2022, 19:53

good good good

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися