У Києві триває будівництво естакади на Дарницькому мосту (ВІДЕО)

Як виглядає споруда з висоти та які роботи виконують

У Києві будівельні роботи біля Дарницького мосту, які виконує група компаній "Автострада", можна оцінити на відео з висоти пташиного польоту. Нові кадри оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Зараз на Дарницькому мосту тривають роботи зі спорудження опор і підпірних стін з'їздів майбутньої лівобережної розв'язки, нагадав автор відео.

"Фахівці мостобудівного підрозділу "Автостради" продовжують будівництво лівобережної розв'язки Дарницького мосту у Києві. Проєкт передбачає будівництво двох з'їздів на Дніпровську набережну (у бік проспекту Бажана та у бік мосту Патона) та заїзду на міст (з боку проспекту Бажана)", — прокоментував Мухлинін.

На Дарницькому мосту проводять бетонні роботи, облаштовують металеві конструкції та буронабивні палі. Основні роботи на новій естакаді планують завершити до кінця цього року.


Нагадаємо, у Києві поблизу Дарницького мосту збудують величезну транспортну розв’язку. Заступник генерального директора групи компаній "Автострада", яка виграла тендер на будівництво лівобережної естакади, Дмитро Троєкуров показав експозицію проєкту добудови Дарницького мосту, відомого як Міст Кірпи, наприкінці минулого року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цього року розпочнуть будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва. На проєкт вже оголосили тендер на пошук підрядника для виконання робіт. Йдеться про ділянку від автомобільної дороги "Київ – Ковель – Ягодин" (М-07) до траси "Київ – Чоп" (М-06) у Київській області.

Окрім того, у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу. 

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


кастян

23 січня 2022, 14:52

Хвастаться чем???? https://www.youtube.com/watch?v=0XZXiTvGVpQ

стас

23 січня 2022, 14:09

з такими темпами як вони будують розв"язку ,Клічко мост подольсько воскресенський бистріше добудуе,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися