У Києві зроблять капітальний ремонт вулиці Жмеринської

Які роботи планують провести

У Києві готуються до капітального ремонту вулиці Жмеринської, що у Святошинському районі столиці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель Prozorro.

На капітальний ремонт цього інфраструктурного об’єкту у Києві оголосили тендер. Замовником ремонтних робіт виступає комунальна корпорація "Київавтодор". Вартість послуг підрядника оцінили у понад 274 мільйонів гривень.

Тендер завершився 16 грудня. В аукціоні брали участь два підприємства. Товариство з обмеженою відповідальністю "Сучасна транспортна інфраструктура" запропонувало виконати капітальний ремонт Жмеринської вулиці за понад 268,6 мільйонів гривень. Цей учасник поки що очікує рішення щодо можливої перемоги у тендері.

Під час капітального ремонту на вулиці Жмеринської знесуть та пересадять зелені насадження, проведуть перекладання каналізаційних та водопровідних мереж, а також зовнішній мереж газопроводу, замінять люки тепломережі. Проїзджу частину ретельно відремонтують, облаштують тротуари та велосипедні доріжки.

На вулиці Жмеринської встановлять нові зупиночні павільйони, дорожні знаки та прокладуть нову контактну мережу тролейбуса. Також замінять трубопроводи та дощову каналізацію, встановлять нове зовнішнє освітлення та світлофори. Капітальний ремонт вулиці Жмеринської мають виконати до кінця 2025 року.

Окрім того, у Києві проведуть капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту. На це витратять майже 353 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочнеться реконструкція трамвайної лінії від вулиці Милославської до Дарницького залізничного вокзалу. Вартість проєкту оцінюють у майже 760 мільйонів гривень. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві збудують дорогу з житлового масиву ДВРЗ на Броварський проспект, щоб розвантажити вулицю Алма-Атинську. Вартість будівельних робіт становить майже 435 мільйонів гривень.

Читайте також, що у столиці розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися