Мешканка Києва побудувала цілий бізнес на вирощуванні оригінальних рослин (ФОТО)

Рослини мають великий попит

Киянка Тетяна знайшла для себе цікавий і оригінальний спосіб додаткового заробітку - вирощування різноколірних сухоцвітів. Незвичайні рослини жінка продає на вулиці та через Instagram.

picture

Сухоцвіти Тетяна вирощує на дачі, яку вони разом з чоловіком купили 15 років тому. Уже тоді город на їх ділянці був усіяний сухоцвітом. Красиві рослини відразу ж прикували увагу Тетяни. Вона стала спочатку робити з них букети і прикрашати будинок. Через п'ять років жінка освоїла Instagram і випадково натрапила на сторінку, де авто займався схожим декором. Це стало джерелом натхнення, щоб почати розвиватися в цьому напрямі.

picture

Далі рукодільниця почала експериментувати з сухоцвітом і створювати різні декори. Спочатку Тетяна поставила перед собою мету навчитися правильно вирощувати та збирати рослини. Потім освоїла техніку відбілювання і фарбування.

Зустріти продає різноколірні оберемки Тетяну можна у метро "Харківська". Частина товару вона продає особисто на вулиці, а частина через соціальні мережі. Жінка зазначає, що люди з великим інтересом зупиняються у відерець із барвистими рослинами та цікавляться інформацією про них і цінами. На сьогодні, до слова, все популярнішим стає використання сухоцвітів у дизайнерських інтер'єрах.

picture

Також стало відомо, скільки можна заробити на продажу цих "заячих хвостиків". Один пучок, за словами Тетяни, може вийти в 125 гривень. Один робочий день на ринку може принести в середньому до 3000 гривень. Крім продажу букетів і сухих квітів поштучно, у жінки замовляють весільний декор і регулярно звертаються флористи.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві з'явилася унікальна квіткова інсталяція. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Києві будуть вчити економити гроші на комуналці. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кристи

19 жовтня 2021, 18:05

Правильно, человек занимается чем-то и это прекрасно. Раньше не задумывалась о важности именно уникальных вещей, а потом как-то засела на Виолити, сайты с рукоделием и поняла, что это куда ценнее штамповки

Антон

26 вересня 2021, 10:26

Не спишите радоваться,скоро придут к ней делиться заработка, не надо было назвать цифры сколько она зарабатывать .

Яна

25 вересня 2021, 20:32

А ссылочку на Инстаграм можно?

Денис

25 вересня 2021, 17:28

Отличный пример паразитам сидящим на бюджете, самодостаточным может стать каждый, нужно лишь желание создавать ценность актуальную для людей вокруг. Меньше паразитов = меньше налогов и бюрократии = больше бизнесов создающих для людей рабочие места, конкуренция за рабочую силу выраженная в росте зарплат.

Евгений

25 вересня 2021, 13:38

Вот и молодец! Так и преодолеем экономический кризис и агрессию Раши!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися