У Києві внесли важливі зміни в оплату проїзду через ремонт метро

Що треба знати киянам та гостям столиці про економію грошей

У столиці компенсують пасажирам вартість квитків за зайві поїздки через ремонт у метрополітені. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Київ Цифровий".

У Києві, щоб вартість проїзду з Теремків до будь-якої станції метро не зросла через закриті станції синьої гілки, поїздки автоматично повертатимуться на транспортну карту, якщо пасажири скористались такими тимчасовими маршрутами: №2М, №60, №43К плюс метро.

"Якщо скористатися автобусом №2М з Теремків до Либідської, а потім доїхати у центр на метро, то одна з двох витрачених поїздок повернеться на карту. Щоб компенсація спрацювала, час у дорозі не має перевищувати дві години. Компенсація поїздок діє для пластикової та цифрової карти та QR-квитків, якщо ви створили їх зі своєї транспортної карти через застосунок", — йдеться в повідомленні.

Карту потрібно валідувати у наземному транспорті та метро під час кожної пересадки, як зазвичай. Поїздки за вимушені пересадки повертаються  на карту наступної доби. Компенсація діятиме, доки триватиме ремонт синьої гілки метро. Якщо щось пішло не за планом, звертайтесь до служби підтримки "Київ Цифровий" на електронну адресу: [email protected].

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальне підприємство "Київпастранс" шукає підрядників для охорони транспортних об’єктів у столиці. Зарплати охоронців, згідно з умовами тендерів, становлять десятки тисяч гривень. 

Нагадаємо, у столиці одного із заступників комунального підприємства "Київський метрополітен" підозрюють у службовій недбалості під час закупівель вагонів метро. Збитки оцінили у понад 13 мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як ексдепутат самовільно збудував торгові об’єкти поблизу метро у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися