"Київпастранс" замовив послуги охоронців із зарплатнею топменеджерів

Що відомо про замовлені охоронні послуги

Комунальне підприємство "Київпастранс" шукає підрядників для охорони транспортних об’єктів у столиці. Про це йдеться в оприлюднених в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендерах, передають "Коментарі".

На охорону об’єктів автобусних парків, СТО автобусів та адміністративній будівлі КП "Київпастранс" замовник витратить зі столичного бюджету понад 33 мільйонів гривень. Переможцем тендеру став єдиний учасник торгів — Дочірнє підприємство "Дельта сервіс". Підрядник буде надавати охоронні послуги КП "Київпастранс" до кінця цього року. Для цього задіють 35 охоронців, тобто один охоронець обійдеться у майже мільйон гривень за неповний рік, або понад 78,5 тисяч гривень на місяць.

Охорона об’єктів трамвайних та тролейбусних депо, Служби енергетичного забезпечення та зв`язку, Служби колії КП "Київпастранс" обійдеться бюджету Києва у понад 36 мільйонів гривень. Переможцем тендеру також став єдиний учасник аукціону — ПП "Атлант". Охоронні послуги надаватимуть до 31 грудня. Для цього задіють 38 людей. За цим тендером зарплатня одного охоронця — майже 79 тисяч гривень на місяць.

На охорону об’єктів Борщагівської лінії швидкісного трамваю та Баз відпочинку КП "Київпастранс" замовник послуг готовий витратити понад 26,5 мільйонів гривень. Цей тендер відбудеться наступного тижня, у вівторок, 16 січня. Найняти мають 28 людей, тобто зарплатня одного охоронця приблизно така ж сама, як і за попереднім замовленням, — понад 78,8 тисяч на місяць.

КП "Київпастранс" також планував витратити понад 10,4 мільйонів гривень на охорону об’єктів Троєщинської лінії швидкісного трамваю та фунікулера. Однак поки що цей тендер, згідно з яким найняти мали б одинадцять охоронців із зарплатнею у 78,7 тисяч гривень на місяць, призупинено.

Нагадаємо, в Бюро економічної безпеки України проаналізували близько трьох тисяч тендерних закупівель на загальну суму 32 мільярди гривень. В тендерах із відновлення зруйнованого внаслідок бойових дій житла на Київщині виявили порушень на 105 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом'янському районі Києва виставили на продаж будівлю знаменитого ринку-шайба, розташованого поруч з Південним вокзалом. Ринок був побудований у Києві у 1973 році за проєктом архітектора Алли Оніщенко — одної з небагатьох жінок-архітекторів епохи київського модернізму. На місці ринку-шайба планують збудувати новий торговий центр.

Читайте також, що Державне бюро розслідувань витратить мільйони на обслуговування автомобілів та офісу у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

13 січня 2024, 15:41

Охранник будет получать 10 000 остальное расползется по карманам ворья чиновникам и директорам этой гадости, подборки укротвари даже воровать "красиво" не научились, и война этих не людей ничему не научила

Геннадій

13 січня 2024, 15:28

Начальника Київпастрансу треба судити за розтрату комунальних коштів. НАЗК та інші контори сплять?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися