У Києві готують значне підвищення тарифів на опалення

Інформаційне повідомлення постачальник вже направив до мерії столиці

У Києві планують значно підвищити тарифи на постачання теплової енергії. Про це йдеться в інформаційному повідомленні до столичної влади від одного з основних операторів теплопостачання Дніпровського та Дарницького районів столиці ТОВ "Євро-реконструкція", передають "Коментарі".

Оператор Дарницької теплоелектроцентралі поінформував владу Києва про намір коригування тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплоенергії для бюджетних установ, релігійний організацій та інших споживачів. Відповідні документи з обґрунтуванням підвищення тарифів надали до Виконавчого органу Київської міської ради шостого січня цього року.

"ТОВ "Євро-реконструкція" доводить до відома споживачів обґрунтування щодо перегляду шляхом коригування тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування, постачання), послуги з постачання теплової енергії для бюджетних установ, інших споживачів (крім населення) та релігійних організацій", — йдеться в повідомленні компанії.

З липня минулого року діяльність ТОВ "Євро-реконструкція" регулює Київська міська державна адміністрація (КМДА), зокрема — Департамент економіки та інвестицій КМДА. Наприкінці 2021 року на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг вирішили встановити з першого січня 2022 року для ТОВ "Євро-реконструкція" нові тарифи на виробництво теплової енергії, які є складовою тарифів на теплову енергію та тарифів на комунальні послуги з постачання теплової енергії.

"Таким чином, зростання тарифів на виробництво теплової енергії для потреб бюджетних установ становить 26%, для потреб інших споживачів 53,2%, для релігійних організацій 25,1%", — заявили у ТОВ "Євро-реконструкція".

У підприємстві пояснюють підвищення тарифів на виробництво теплової енергії зміною паливної складової, підвищенням ставок екологічного податку, рентної плати за спеціальне використання води, а також підвищенням тарифів з розподілу природного газу для АТ "Київгаз" та підвищенням витрат на оплату із забезпеченням рівня мінімальної заробітної плати.

Наприкінці грудня мер Києва Віталій Кличко наголошував, що для забезпечення теплом усіх споживачів до завершення опалювального сезону український уряд має повністю виконати умови підписаного Меморандуму щодо врегулювання проблемних питань в опалювальному сезоні 2021/2022 років. Столична влада обіцяла, що тарифи на опалення у цьому опалювальному сезоні піднімати не будуть.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві мешканці житлово-будівельного кооперативу на Троєщині завдяки енергоефективним заходам удвічі зменшили тариф на опалення.

Нагадаємо, комунальне підприємство "Київтеплоенерго" застосовує до злісних боржників санкції у вигляді нарахування на борги за теплоенергію 3% річних та інфляційних втрат. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Паша

18 січня 2022, 02:57

Это игра на жадности. Доходы должны расти, а не др..чево на тарифах происходить. А в рашу - езжайте. Вы как хотите, но мы вот это им не простим никогда: https://www.youtube.com/watch?v=MqcFHcrpcWg https://www.youtube.com/watch?v=Dd_ZdeOUf0Y ​https://www.youtube.com/watch?v=ud92KyxDXfQ https://www.youtube.com/watch?v=oAolxLUOsKk https://3.bp.blogspot.com/-1MFx3gOrC6U/U-TF6rYFMjI/AAAAAAAACvE/nDkclPrIvP0/s1600/002.jpg http://argumentua.com/i/russian_nazi_06.jpg https://storage1a.censor.net/images/e/2/5/5/e255830e710c68911685c94572edbd1a/original.jpg https://storage1.censor.net/images/4/6/8/0/46806b583e0511b6f97704c1c273eb9f/640x293.jpg https://uapress.info/content/news/2014/3/18232/big/efc6fe0d53e121aaa4c0e16f5eeee2e81394355875.png Могу показать российские тактические значки первого града (полный интернет фото), который убил мирного человека на овощебазе в Доброполье. Или подробности обстрела остановки на Бассе в Донецке, когда ВСУ были за 10 км, а Василек бьет на 4.2, когда потом придумали диверсантов, которые как-то протащили миномет через блокпост, и сразу же их отпустили? А все для того, чтоб кремлевский оккупант и убийца обвинил ВСУ в обстреле мирных людей, который выгоден только ему. Также поинтересуйтесь убийством горловского депутата, которому вспороли живот за украинский флаг, Краматорского футболиста, которому, кстати, недавно поставили памятник, Дмитрия Чернявского, которого зверски зарезал в Донецке ФСБшник еще до войны, 4 священниках, расстрелянных российскими наемниками в оккупированном Славянске в 2014-м, и еще 40-50 замордованных в подвалах мирных жителей там же... Как обстреляли Мариуполь и убили 32 мирных человека и ОБСЕ четко заявило, что стреляли с территории ДНР. http://www.osce.org/ukraine-smm/136061 И вот интересно, зачем России, чтоб Украина проводила выборы в ОРДЛО, если Россия там раздает свои паспорта и целыми днями трещит, что Украины там не будет?

Паша

18 січня 2022, 02:55

Рашаботы налезли. Хотите в рашку, чемодан-вокзал. Там вам будет и диктатура, и пенсия в 65 лет (если доживете), и зарплаты в провинции ниже чем у нас (уже). И это в первой стране по добыче нефти и газа. Как же вас там грабят? А вас все Украина чего-то волнует. Кстати, повышение это населения не касается.

Местный...

17 січня 2022, 21:06

Надо к ипеням выносит этих тварей! Пошли они в жопу с такой еуропой.... Пдоры!

Раб

17 січня 2022, 19:36

Черти, людей со свету избивают! Всех на кол ублюдков!

Наталия

17 січня 2022, 06:43

За какой №рен.....тарифы повышают, а в квартире как была холодина так и останется. Имейте совесть

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися