У Києві біля станції метро знайшли два трупи (ФОТО)

Тіло чоловіка із Дніпра доставали рятувальники, ще одна загибла жінка знайдена на Набережній

В Києві у суботу, 26 червня, вранці із води дістали тіло чоловіка. Про це повідомляє пресцентр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві, передають "Коментарі".

Рятувальникам повідомили, що в річці Дніпро, біля Пішохідного мосту, знаходиться тіло людини. На відстані 100 м від берега виявили тіло чоловіка. Потопельника доставили на берег і передали слідчо-оперативній групі поліції. Причини та обставини трагедії поки що невідомі.

Цього ж дня з’явилася інформація, що поблизу станції метро "Дніпро" на Набережній лежить тіло жінки. На місці події працювали співробітники поліції. Причини й обставини цієї події уточнюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва затримали чоловіка, який може бути причетний до стрілянини з вікна квартири. Правоохоронців викликали місцеві мешканці до багатоквартирного будинку по вулиці Академіка Єфремова. Люди скаржилися, що чули постріли і крики з четвертого поверху будівлі.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва сталося жорстоке вбивство — 61-річний чоловік зарізав свого 41-річного сина після сварки, яка переросла в різанину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися