У Київський області вагітна жінка вбила матір та сховала труп (ФОТО)

Про обставини сімейної трагедії розповіли правоохоронці

На Київщині встановлюють обставини загибелі 56-річної жительки Обухівського району, яку шукали з 15 червня, а знайшли мертвою. Про це розповіли у пресслужбі поліції Київської області, інформують "Коментарі".

Про те, що в селі Велика Бугаївка зникла жінка, правоохоронцям 15 червня повідомила її старша донька. Слідчі та криміналісти встановили, що напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою донькою відпочивала у сусідів. Там вони вживали спиртне, а потім повернулись додому та посварились.

Під час сварки 18-річна дівчина штовхнула матір та пішла спати. Вранці старша донька знайшла матір мертвою. З переляку вона поховала матір на території садиби. Тіло загиблої знайшли правоохоронці та направили труп на експертизу. З’ясувати причини смерті експертам не вдалося через різкі гнилісні зміни, інформують в поліції. Проте додається, що слідів насильницької смерті на тілі загиблої не виявлено.

Труп направлено на додаткові поглиблені експертизи, щоб встановити причини смерті. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України, резюмували в поліції.

Нагадаємо, у Парку Партизанської слави у Києві знайшли труп загиблого чоловіка, який дістали з озера рятувальники. Тіло чоловіка було виявлено в озері посеред Парку Партизанської слави в Дарницькому районі столиці. За попередніми даними, причиною смерті чоловіка стала зупинка серця, на вигляд загиблому було лише 30-35 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Троєщині посеред вулиці помер чоловік, а його тіло пролежало на місці трагедії понад годину. Інцидент трапився на перехідній доріжці на вулиці Оноре де Бальзака.

У Шевченківському районі столиці на вулиці Шулявська виявили страшну знахідку. Комунальна працівниця у сміттєпроводі виявила загорнутий у ковдру труп чоловікаСморід, який розносився вулицею та під'їздом, був настільки нестерпним, що слідчі не могли зайти всередину, щоб оглянути тіло на предмет ознак насильницької смерті. Згідно з попередніми даними, труп чоловіка знаходився в сміттєпроводі щонайменше п'ять днів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися