На Київщині сусід забив пенсіонера до смерті (ВІДЕО)

Надзвичайна подія сталася у Березані Броварському районі регіону

У місті Березань виявили скривавлене тіло 79-річного чоловіка. Про це розповіли у поліції Київської області, інформують "Коментарі".

Правоохоронців на місце події викликала жінка, яка живе по сусідству з загиблим пенсіонером. Жінка повідомила, що чула крики та бачила, як з будинку її сусіда вибіг чоловік. За її словами, він кричав: "Подивіться, що я накоїв!"

У будинку правоохоронці виявили тіло вбитого 79-річного чоловіка. У вбивстві підозрюють 33-річного місцевого жителя. За даними слідства, чоловіки посварились під час розпиття алкоголю. Причиною сварки нібито стали давні образи. Тоді розгніваний молодик тричі вдарив пенсіонера металевою решіткою та зник з місця події.

Чоловіка затримали та оголосили йому підозру у скоєнні умисного вбивства. Затриманому загрожує від семи до п'ятнадцяти років тюрми. На питання правоохоронців, через що його затримали, 33-річний чоловік відповідав таке: "За побиття людини. Вийшов конфлікт через побиття людини. Вийшов конфлікт — "непонятка". Решіткою [вдарив], забрався та пішов".

Нагадаємо, на Київщині встановлюють обставини загибелі 56-річної жительки Обухівського району, яку шукали з 15 червня, а знайшли мертвою. Напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою донькою відпочивала у сусідів. Там вони вживали спиртне, а потім повернулись додому та посварились. Під час сварки 18-річна дівчина штовхнула матір та пішла спати. Вранці старша донька знайшла матір мертвою. З переляку вона поховала матір на території садиби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Троєщині посеред вулиці помер чоловік, а його тіло пролежало на місці трагедії понад годину. Інцидент трапився на перехідній доріжці на вулиці Оноре де Бальзака.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися