У Києві поліцейські побили та пограбували іноземця

Надзвичайна подія сталася в Оболонському районі столиці

У Києві двом працівникам поліції охорони повідомлено про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України через побиття іноземного громадянина. Про це розповіли у пресслужбі Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася в Оболонському районі столиці 1 липня 2021 року. За даними слідства, майже опівночі двоє правоохоронців зупинили громадянина Вірменії. Чоловіка обшукали та вимагали від нього 500 гривень, повідомляють у прокуратурі Києва. Не отримавши грошей, іноземця змусили сісти до службового автомобіля та вивезли його до безлюдного місця в районі Лісного масиву. Там чоловіка побили руками та гумовими кийками, після чого відібрали у нього 500 грн і бездротові навушники.

За даними прокуратури, обом поліцейським оголосили підозру. Правоохоронців заарештовано без права внесення застави. Їм інкримінують перевищення службових повноважень, вимагання, незаконне позбавлення волі та крадіжку, повідомили у Київській міській прокуратурі. 

Нагадаємо, в Києві на території цвинтаря у Дарницькому районі перехожі виявили чоловіка без ознак життя. На місце події викликали правоохоронців. Один зі свідків напередодні бачив потерпілого в компанії молодика. Його особу встановили та затримали для з’ясування обставин, повідомив очільник Дарницького управління поліції.

Затриманим виявився раніше судимий 29-річний уродженець Хмельниччини. Чоловік пояснив правоохоронцям, що після розпиття алкоголю зі знайомим вони посварилися та побилися. Під час сварки затриманий кілька разів вдарив ножем свого товариша. Від отриманих травм чоловік помер, зазначили у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині встановлюють обставини загибелі 56-річної жительки Обухівського району, яку шукали з 15 червня, а знайшли мертвою. Слідчі та криміналісти встановили, що напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою донькою відпочивала у сусідів. Там вони вживали спиртне, а потім повернулись додому та посварились. Під час сварки 18-річна дівчина штовхнула матір і пішла спати. Вранці старша донька знайшла матір мертвою. З переляку вона поховала матір на території садиби.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися