У Києві на кладовищі знайшли труп людини (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася у Дарницькому районі столиці

У Києві на території цвинтаря у Дарницькому районі перехожі виявили чоловіка без ознак життя. Про це розповіли у пресслужбі столичної поліції, інформують "Коментарі".

На місце події перехожі викликали правоохоронців. За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Дарницького управління поліції Тараса Платка, один зі свідків бачив напередодні бачив потерпілого в компанії молодика. Його особу встановили та затримали для з’ясування обставин, повідомив очільник Дарницького управління поліції.

Затриманий виявився раніше судимий 29-річний уродженець Хмельниччини. Чоловік пояснив правоохоронцям, що після розпиття алкоголю зі знайомим вони посварилися та побилися. Під час сварки затриманий кілька разів вдарив ножем свого товариша. Від отриманих травм чоловік помер, зазначили у поліції.

Наразі затриманому обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує від 10 до 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

 picture

Нагадаємо, у Дарницькому районі столиці в парку Партизанської слави виявили труп потонулого чоловіка на озері, який відпочивав на матраці та заснув на воді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині встановлюють обставини загибелі 56-річної жительки Обухівського району, яку шукали з 15 червня, а знайшли мертвою. Слідчі та криміналісти встановили, що напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою донькою відпочивала у сусідів. Там вони вживали спиртне, а потім повернулись додому та посварились. Під час сварки 18-річна дівчина штовхнула матір та пішла спати. Вранці старша донька знайшла матір мертвою. З переляку вона поховала матір на території садиби.

У Шевченківському районі столиці на вулиці Шулявська виявили страшну знахідку — у сміттєпроводі знайшли загорнутий в ковдру труп чоловіка. Сморід, який розносився вулицею і під'їздом, був настільки нестерпним, що слідчі не могли зайти всередину, щоб оглянути тіло на предмет ознак насильницької смерті. Згідно з попередніми даними, труп чоловіка знаходився в сміттєпроводі щонайменше п'ять днів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися