Бив праскою і відкусив вухо: на Київщині сталося вбивство (ФОТО)

Подробиці надзвичайної події розповіли в поліції Київської області

У Вишневому затримали чоловіка, який жорстоко вбив знайомого, тіло якого жителі одного з будинків виявили на сходовому майданчику. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними слідства, господар однієї з квартир разом зі знайомим вживали алкоголь. Під час сварки 25-річний чоловік схопив праску і завдав численних ударів 45-річному гостю. Крім того, молодик відкусив потерпілому шматок вуха і вибив передні зуби. Від отриманих травм чоловік помер, повідомили в поліції Київської області.

На місці події правоохоронці вилучили низку речових доказів. Господаря квартири затримали. Зловмиснику вже повідомили про підозру в умисному вбивстві. Він заарештований без права внесення застави.

Нагадаємо, у Києві на території кладовища в Дарницькому районі перехожі виявили чоловіка без ознак життя. На місце події викликали поліцію. Один зі свідків напередодні бачив потерпілого в компанії хлопця. Його особу встановили і затримали для з'ясування обставин, повідомив голова Дарницького управління поліції.

Затриманим виявився раніше судимий 29-річний уродженець Хмельницької області. Чоловік пояснив правоохоронцям, що після розпиття алкоголю зі знайомим вони посварилися і побилися. Під час сварки затриманий кілька разів ударив ножем свого товариша. Від отриманих травм чоловік помер, повідомили в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області встановлюють обставини загибелі 56-річної мешканки Обухівського району, яку шукали з 15 червня, а знайшли мертвою.

Слідчі і криміналісти встановили, що напередодні зникнення жінка разом із вагітною молодшою дочкою відпочивала в сусідів. Там вони вживали спиртне, а потім повернулися додому і посварилися. Під час сварки 18-річна дівчина штовхнула матір і пішла спати. Вранці старша дочка знайшла матір мертвою. З переляку вона поховала її на території садиби.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися