У вбивстві за участю іноземця у центрі Києва з’явилися нові подробиці

Про розслідування злочину розповіли у столичній прокуратурі

У Києві судитимуть іноземця, який вбив чоловіка у підземному переході на Майдані Незалежності. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

В підземному переході станції метро "Майдан Незалежності" іноземний громадянин завдав чоловіку кілька ударів ножем у живіт та втік з місця злочину. Від поранень 30-річний потерпілий помер на місці до приїзду працівників швидкої допомоги, зазначили у прокуратурі. Вбивство сталося у грудні 2020 року.

Іноземця затримали. Ним виявився 44-річний громадянин Казахстану. Під час слідства виявилось, що затриманий причетний до інших тяжких злочинів у Києві. Зокрема — до вчинення крадіжки, грабежу та хуліганства на території Печерського, Солом’янського та Шевченківського районів столиці, розповіли у прокуратурі Києва.

За даними відомства, іноземця, окрім умисного вбивства, звинувачують за кількома статтями Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт наразі скеровано до суду. Чоловіку загрожує до 15 років тюрми, додали у столичній прокуратурі.

Нагадаємо, у Києві з вікон багатоповерхівок випали дві молоді жінки. Одна з трагічних подій сталася у житловому комплексі "Козацький", розташованому на вулиці Гарматній, 38А. Ще одна надзвичайна подія трапилась у Солом’янському районі столиці — дівчина впала з висоти на вулиці Бориса Гаріна, 51. Обидві жінки загинули. Обставини смертей встановлюють правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі столиці знайшли мертвою 18-річну дівчину, яка зникла повідомивши друзям про намір накласти на себе рукиУ Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину та підпалив квартиру у багатоповерхівці. Внаслідок стрілянини було поранено правоохоронця та цивільну особу. У столиці проводили спецоперацію "Грім". Стрілка затримали спецпризначенці. Потерпілих внаслідок стрілянини госпіталізували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися