У Києві поруч зі школою викрили наркопритон

Які наркотики знайшли у Дарницькому районі столиці, розповіли у прокуратурі

У Києві поруч зі школою викрили та закрили наркотичний притон. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури, передають "Коментарі".

За даними відомства, наркопритон виявили на території Дарницького району Києва. Наркотики знайшли у гаражі на вулиці Лариси Руденко. Споруда розташована поруч з освітнім закладом. У гаражі вживали наркотики, психотропні речовини та їх аналоги, зазначили у прокуратурі.

Правоохоронці провели у гаражі обшуки. Під час слідчих дій у приміщенні вилучили близько 5 кг фенілнітропропену. Він був розфасований у 55 пакетах та п’яти ємкостях з речовиною прозорого кольору, схожою на прекурсор. Вилучені речовини направили на експертизу.

Осіб, причетних до організації наркопритону розшукують. У прокуратурі додали, що з п’яти кілограмів вилученого прекурсору можна виготовити близько 4,5-5 кг амфетаміну.

Нагадаємо, на залізничному вокзалі Фастова п’яний чоловік накинувся на правоохоронців. Інцидент стався близько третьої години ночі на Привокзальній площі Фастова. Чоловік напідпитку зненацька кинувся до поліцейських, з розгону стрибнув на лобове скло службового автомобіля та вдарив по обличчю одного з правоохоронців. Після цього нападник спробував втекти з місця події, проте його затримали. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах місцевий мешканець побив та зґвалтував молоду жінку, яка приїхала до нього у гості. Киянка звернулася до поліції Броварів та повідомила, що її зґвалтував знайомий чоловік. За словами 22-річної жительки Києва, він запросив її у гості до свого будинку. Там чоловік зв’язав їй руки та ноги, побив та зґвалтував. Коли на місце події прибули правоохоронці та медики, чоловік намагався втекти, проте його затримали.

Читайте также