У Києві поруч зі школою викрили наркопритон

Які наркотики знайшли у Дарницькому районі столиці, розповіли у прокуратурі

У Києві поруч зі школою викрили та закрили наркотичний притон. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури, передають "Коментарі".

За даними відомства, наркопритон виявили на території Дарницького району Києва. Наркотики знайшли у гаражі на вулиці Лариси Руденко. Споруда розташована поруч з освітнім закладом. У гаражі вживали наркотики, психотропні речовини та їх аналоги, зазначили у прокуратурі.

Правоохоронці провели у гаражі обшуки. Під час слідчих дій у приміщенні вилучили близько 5 кг фенілнітропропену. Він був розфасований у 55 пакетах та п’яти ємкостях з речовиною прозорого кольору, схожою на прекурсор. Вилучені речовини направили на експертизу.

Осіб, причетних до організації наркопритону розшукують. У прокуратурі додали, що з п’яти кілограмів вилученого прекурсору можна виготовити близько 4,5-5 кг амфетаміну.

Нагадаємо, на залізничному вокзалі Фастова п’яний чоловік накинувся на правоохоронців. Інцидент стався близько третьої години ночі на Привокзальній площі Фастова. Чоловік напідпитку зненацька кинувся до поліцейських, з розгону стрибнув на лобове скло службового автомобіля та вдарив по обличчю одного з правоохоронців. Після цього нападник спробував втекти з місця події, проте його затримали. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах місцевий мешканець побив та зґвалтував молоду жінку, яка приїхала до нього у гості. Киянка звернулася до поліції Броварів та повідомила, що її зґвалтував знайомий чоловік. За словами 22-річної жительки Києва, він запросив її у гості до свого будинку. Там чоловік зв’язав їй руки та ноги, побив та зґвалтував. Коли на місце події прибули правоохоронці та медики, чоловік намагався втекти, проте його затримали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися