У Києві затримали іноземця, якого розшукує Інтерпол (ФОТО)

Громадянин Туреччини знаходиться в міжнародному розшуку і підпадає під екстрадицію

У Києві затримали громадянина Туреччини, який втік з-під варти в суді Харкова. Про це розповіли в поліції Харківської області, передають "Коментарі".

Іноземця судили в Харкові 8 липня. У харківському суді громадянину Туреччини, якого розшукує Інтерпол за шахрайства в особливо великих розмірах, обирали запобіжний захід. Суд ухвалив рішення заарештувати 47-річного чоловіка. Після оголошення рішення суду іноземець до прибуття конвою залишився без охорони, чим скористався і втік.

Громадянина Туреччини затримали в Києві на вулиці Дегтярівській. Тепер іноземцеві інкримінують ще й втечу з-під варти. За українським законодавством за це йому загрожує від трьох до п'яти років в'язниці.

Найближчим часом чоловіка доставлять до Харкова. Іноземець буде утримуватися в СІЗО під екстрадиційним арештом на строк до одного року. Надалі його повинні екстрадувати до Німеччини.

 

Нагадаємо, в Києві судитимуть іноземця, який вбив чоловіка в центрі столиці. У підземному переході станції метро "Майдан Незалежності" іноземець завдав чоловікові кілька ударів ножем у живіт і втік з місця злочину. Від поранень 30-річний потерпілий помер на місці до приїзду працівників швидкої допомоги.

Вбивство сталося в грудні 2020 року. Іноземця затримали. Ним виявився 44-річний громадянин Казахстану. Під час слідства з'ясувалося, що затриманий причетний до інших тяжких злочинів у кількох районах Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві двом працівникам поліції охорони повідомлено про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України за побиття іноземного громадянина. Надзвичайна подія сталася в Оболонському районі столиці.

Майже опівночі двоє поліцейських зупинили громадянина Вірменії. Чоловіка обшукали і зажадали від нього 500 гривень. Іноземця вивезли в безлюдне місце в районі Лісового масиву. Там чоловіка побили, після чого відібрали в нього гроші та бездротові навушники.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кацапський жах

11 липня 2021, 13:23

Правильно, а сепарские отходы и русню хитрозьопую я ловить буду за них...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися