До Києва доправили поранену військовим дитину: подробиці НП (ВІДЕО)

Хлопчик отримав вогнепальне поранення у Житомирській області

До лікарні Києва вертольотом доправили дитину, яка отримала вогнепальне поранення від військовослужбовця на Житомирщині. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київській області, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася 12 липня у Новоград-Волинському, що у Житомирській області. Того дня дитину з вогнепальним пораненням хребта та органів черевної порожнини доставили до реанімації місцевої лікарні та прооперували. Проте дев’ятирічний хлопець знаходився у важкому стані та потребував лікування у спеціалізованому закладі, наголошували лікарі.

Вертоліт рятувальників доправив дитину з Новоград-Волинського до Києва. Пораненого хлопця госпіталізували до Національної дитячої спеціалізованої клініки "Охматдит". Лікуванням дитини тепер займатимуться лікарі столиці, додали в ДСНС.

жахлива ДТП, яка забрала життя двох людей. Серед загиблих була дитина. Біля селища Ревне у ДТП двоє людей загинули, ще троє отримали травми. Рятувальники заявили, що легковий автомобіль, в якому знаходилося 12 осіб, перекинувся на дах через перевищення швидкості водієм. Згодом стало відомо, що в автівці знаходилися 16 людей, з них — семеро дітей їхали у багажнику.

Читайте также