Водій під наркотиками на смерть збив жінку і врізався у заправку (ФОТО)

Про ДТП в Бориспільському районі розповіли правоохоронці

У Бориспільському районі водій в наркотичному сп'янінні на смерть збив жінку-пішохода і врізався у заправку. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталося в Яготині. 41-річний водій автомобіля Opel Ascona рухався по дорозі міста. На трасі він не впорався з керуванням, збив пішохода і влетів у колонку автозаправної станції.

В результаті аварії постраждала 62-річна місцева жителька. Жінка отримала тілесні ушкодження. Врятувати її лікарям не вдалося - вона померла в Бориспільській лікарні.

Водія затримали поліцейські. Його автомобіль вилучили і помістили на майданчик тимчасового утримання. Постановою Бориспільського міськрайонного суду чоловіка заарештували без права внесення застави. За фактом смертельного ДТП йому оголосили підозру за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від п'яти до десяти років в'язниці з позбавленням права керування транспортом на такий же термін.

 

Нагадаємо, в Бориспільському районі Київської області сталося жахливе ДТП, яке забрало життя двох людей. Серед загиблих була дитина.

Біля селища Ревне в ДТП двоє людей загинули, ще троє отримали травми. Рятувальники заявили, що легковий автомобіль, в якому знаходилося 12 осіб, перекинувся на дах через перевищення швидкості водієм. Згодом стало відомо, що в машині знаходилися 16 осіб, з них - семеро дітей, які їхали в багажнику.

Крім того, в Святошинському районі Києва в ДТП за участю автомобілів Honda, DAF і мотоцикла Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda. Аварія сталася на вулиці Бударіна.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Галя

16 липня 2021, 09:38

А пісюаніст Зе наклав вето на Закон про кримінальну відповідальність за керування авто у стані сп'яніння ! Таким чином ВІН Є ТАКИМ ЖЕ ВБИВЦЕЮ ЯК І АЛКАШІ ТА НАРКОМАНИ ЗА КЕРМОМ АВТО !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися