На Оболоні жінка пограбувала банк: подробиці (ФОТО)

Розбійний напад стався на вулиці Автозаводській

У Києві затримали жінку за збройний розбійний напад на відділення банку в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася у відділенні банку на вулиці Автозаводській. Жінка зайшла до приміщення, кинула підпалену пляшку з рідиною та погрожуючи пістолетом вимагала гроші. Банківські працівники віддали їй готівку, проте змогли викликати поліцію.

У столиці ввели спеціальну поліцейську операцію. До банку правоохоронці прибули за кілька хвилин. На виході з будівлі фінансової установи нападницю затримали. Внаслідок збройного нападу ніхто не постраждав. За фактом розбою відкрито кримінальне провадження. На місці події правоохоронці опитують свідків. Затриманій жінці загрожує до 15 років тюрми із конфіскацією майна.

За даними ЗМІ, під час пограбування банку жінка взяла заручницю та вимагала 15 тисяч гривень. На нападниці була захисна маска, а пістолет, яким вона погрожувала банківським робітникам, — нібито іграшковий.

Нагадаємо, на Київщині судитимуть учасників розбійної банди, які викрали рідкісний блакитний діамант вартістю понад 300 тисяч доларів. Для вчинення розбійних нападів на території Київської області змовилися п’ятеро чоловіків. На початку січня вони викрали на території Обухівського району рідкісний блакитний діамант. Чотирьох учасників угруповання спільно з правоохоронцями зі Львова затримали у квітні працівники карного розшуку та слідчі поліції Київщини. Ще одного чоловіка оголосили в розшук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співробітники Служби безпеки України викрили групу осіб, відповідальних за замовне нанесення травм заступнику голови Агентства з розшуку та менеджменту активів ("АРМА") Володимиру Павленку, на якого напали у Києві на початку червня цього року. Як встановило слідство, до нападу причетні троє осіб, з яких двоє — вихідці з кримінальних кіл. 

Окрім того, в Києві встановили групу аферистів, яка заволоділа житлом померлого киянина, а від його муміфікованого трупа намагалася таємно позбутися. До складу групи входили 45-річний адвокат, 35-річний киянин, а також так звані "чорні нотаріуси" і впливові кримінальні особистості. Вони намагалися привласнити однокімнатну квартиру в Шевченківському районі Києва, яка належала одинокому 89-річному чоловікові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися