Канал постачання кокаїну викрили в аеропорту "Бориспіль" (ФОТО)

Наркотики везли іноземці з Латинської Америки

В Україну намагалися організувати канал постачання кокаїну через міжнародний аеропорт "Бориспіль". Про це повідомляє пресцентр Державної прикордонної служби України (ДПСУ), передають "Коментарі".

За даними прикордонників, в аеропорту "Бориспіль" викрили канал постачання наркотиків, який організували учасники міжнародного злочинного угруповання. Двоє іноземців намагалися провезти в Україну два кілограми кокаїну. Наркотрафік організували з Латинської Америки.

Зазначається, що один з іноземних наркокур'єрів переміщував кілограм наркотиків в особистих речах. Інший іноземець намагався перевезти в Україну понад кілограм кокаїну у кишково-шлунковому тракті. Обох іноземних громадян затримали в аеропорту "Бориспіль". Їм вже оголосили підозру у контрабанді наркотиків. Слідчі дії тривають, додали у ДПСУ.

Нагадаємо, в аеропорту "Київ" пасажир із ножем накинувся на правоохоронця. Інцидент стався 20 липня. Співробітник полку поліції особливого призначення відреагував на інформацію про те, що у залі очікування чоловік палить. Поліцейський зробив правопорушнику зауваження, однак той почав розмахувати перед правоохоронцем ножем.

Раніше в аеропорті "Бориспіль" під час митного контролю вилучили 260 кг бурштину, який намагалися вивезти з України до Китаю під виглядом особистих речей. Митники перевіряли одне з експортних відправлень на 13 вантажних місць. У вантажі в усіх коробках знайшли необроблений та оброблений бурштин різного розміру, форми та кольору.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися