В аеропорту "Київ" чоловік із ножем накинувся на правоохоронця (ФОТО)

Столичні поліцейські затримали агресивного пасажира

В аеропорту "Київ" пасажир із ножем накинувся на правоохоронця. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції, передають "Коментарі".

Інцидент на території аеропорту "Київ", розташованому у Солом’янському районі столиці, стався 20 липня близько 17-ї години. Співробітник полку поліції особливого призначення відреагував на інформацію про те, що у залі очікування чоловік палить. Поліцейський зробив правопорушнику зауваження, однак той почав розмахувати перед правоохоронцем ножем.

Поліцейський вгамував чоловіка та передав його слідчо-оперативній групі. Агресивного пасажира затримали. Він виявився мешканцем Києва 1977 року народження. Чоловік вже потрапляв у поле зору поліції за вчинення адміністративних правопорушень, а також злочину, пов’язаного із незаконним обігом наркотиків.

За фактом посягання на життя працівника правоохоронного органу розпочато досудове розслідування. Затриманому загрожує до 15 років тюрми або довічне позбавлення волі. 

Нагадаємо, на Київщині судитимуть учасників розбійної банди, які викрали рідкісний блакитний діамант вартістю понад 300 тисяч доларів. Для вчинення розбійних нападів на території Київської області змовилися п’ятеро чоловіків. На початку січня вони викрали на території Обухівського району рідкісний блакитний діамант. Чотирьох учасників угруповання спільно з правоохоронцями зі Львова затримали у квітні працівники карного розшуку та слідчі поліції Київщини. Ще одного чоловіка оголосили у розшук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співробітники Служби безпеки України викрили групу осіб, відповідальних за замовне нанесення травм заступнику голови Агентства з розшуку та менеджменту активів ("АРМА") Володимиру Павленку, на якого напали у Києві на початку червня цього року. Як встановило слідство, до нападу причетні троє осіб, з яких двоє — вихідці з кримінальних кіл. 

Крім того, в Києві встановили групу аферистів, яка заволоділа житлом померлого киянина, а від його муміфікованого трупа намагалася таємно позбутися. До складу групи входили 45-річний адвокат, 35-річний киянин, а також так звані "чорні нотаріуси" і впливові кримінальні особистості. Вони намагалися привласнити однокімнатну квартиру в Шевченківському районі Києва, яка належала одинокому 89-річному чоловікові.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися