На Київщині чоловік намагався зарізати співмешканку

Жінка вижила після чотирьох ударів ножем

На Київщині заарештували чоловіка, який намагався вбити співмешканку та завдав жінці чотири удари ножем. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Київської області, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася 19 липня. Мешканець Гостомелю Бучанського району Київської області на ґрунті раптово виниклого конфлікту схопив ніж та чотири рази вдарив жінку в область шиї. Його співмешканці вдалось втекти з квартири. Потерпіла викликала поліцію та швидку медичну допомогу.

Постраждалу з ножовими пораненнями доставили до лікарні. Її 46-річного співмешканця затримали. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. За замах на умисне вбивство заарештованому загрожує від семи до 15 років тюрми. Йому вже оголосили підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва чоловік напав з ножем і намагався вбити жінку і її дочку. На вулиці Курнатовського знайшли двох жінок з ножовими пораненнями. На місце прибули патрульні, слідчі та лікарі. Заявник почув крики й побачив, як із сусідньої квартири вибіг невідомий чоловік, після чого вирішив зайти до сусідів і перевірити ситуацію. З'ясувалося, що чоловік прийшов в гості до своїх знайомих. Під час спілкування між ними виник конфлікт, в ході якого він завдав удар ножем молодшій жінці. Мати намагалася захистити доньку, однак у відповідь також отримала удар. Потерпілих госпіталізували в лікарню. Менш ніж через годину нападник був знайдений, ним виявився місцевий житель, який вже був судимий за розбій.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухові затримали чоловіка, який кинувся з ножем на підлітків та пограбував трьох дітей. За даними правоохоронців, поблизу недобудови чоловік напав з ножем на трьох підлітків віком від 12 до 15 років. Він затягнув дітей до закинутої недобудови та пограбував. Чоловік відібрав у підлітків гроші, мобільні телефони, годинник та ключі від їхніх осель. У поліції зазначили, що адреси дітей нападник дізнався раніше. Діти вибігли з недобудови та попросили перехожого викликати правоохоронців. Нападника розшукали та затримали. Ним виявився 30-річний уродженець Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися