У Києві озброєна банда пограбувала місцевого жителя (ФОТО)

Розбійний напад стався у Солом’янському районі столиці

У Києві озброєна банда пограбувала мешканця Солом’янського району столиці. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася 23 липня ввечері. У квартирі на Чоколівському бульварі троє чоловіків пограбували киянина. Потерпілий викликав поліцію. Чоловік розповів правоохоронцям, що домовлявся з нападниками зустрітися в його квартирі.

За словами начальника Солом’янського управління поліції Василя Зварича, під час зустрічі з потерпілим киянином чоловіки зв’язали його та погрожували пістолетом. Нападники відібрали у жителя столиці близько 5000 гривень, 3000 доларів та 3000 євро.

Для пошуків грабіжників у Києві ввели спеціальну поліцейську операцію. Двох чоловіків, причетних до розбою, вдалося затримати на вулиці Малишка. Ними виявились мешканці столиці та Київської області 1992 та 1994 років народження. Чоловіки раніше до кримінальної відповідальності не притягувались, зазначили у поліції.

За фактом розбою розпочали досудове розслідування. Затриманим загрожує до 12 років тюрми із конфіскацією майна. Третього учасника нападу на киянина правоохоронці наразі розшукують. 

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва чоловік напав з ножем і намагався вбити жінку і її дочку. На вулиці Курнатовського знайшли двох жінок з ножовими пораненнями. На місце прибули патрульні, слідчі та лікарі. Заявник почув крики й побачив, як із сусідньої квартири вибіг невідомий чоловік, після чого вирішив зайти до сусідів і перевірити ситуацію. З'ясувалося, що чоловік прийшов в гості до своїх знайомих. Під час спілкування між ними виник конфлікт, в ході якого він завдав удар ножем молодшій жінці. Мати намагалася захистити доньку, однак у відповідь також отримала удар. Потерпілих госпіталізували в лікарню. Менш ніж через годину нападник був знайдений, ним виявився місцевий житель, який вже був судимий за розбій.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухові затримали чоловіка, який кинувся з ножем на підлітків та пограбував трьох дітей. За даними правоохоронців, поблизу недобудови чоловік напав з ножем на трьох підлітків віком від 12 до 15 років. Він затягнув дітей до закинутої недобудови та пограбував. Чоловік відібрав у підлітків гроші, мобільні телефони, годинник та ключі від їхніх осель. У поліції зазначили, що адреси дітей нападник дізнався раніше. Діти вибігли з недобудови та попросили перехожого викликати правоохоронців. Нападника розшукали та затримали. Ним виявився 30-річний уродженець Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися