У Київській області спіймали хлопця, який вдарив таксиста в голову і шию ножем

Затриманому виявилося всього 19 років

Правоохоронцям вдалося встановити особу і зловити злочинця, який завдав ножові поранення водієві таксі та зник з місця події. Про це інформує пресслужба ГУНП Київської області.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, співробітники поліції встановили особу зловмисника, що поранив таксист і кинув його помирати на дорозі. Ним виявився 19-річний житель селища Березна, що в Житомирській області.

Як з'ясувалося, в ту ніч між затриманим і водієм таксі стався конфлікт, в ході якого хлопець дістав ніж і завдав кілька ударів в область шиї та голови свого опонента. Усвідомивши, що сталося, нападник кинувся бігти з місця події, залишивши таксиста лежати на землі в калюжі крові.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за двома статтями - замах на злочин та умисне вбивство. Злочинцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло про те, що о 3 годині ночі неподалік від міста Вишневе на автодорозі виявили чоловіка, що лежав без свідомості в калюжі крові. Поруч з ним стояла машина таксі. На голові та шиї потерпілого було видно ножові поранення.

Також портал інформував читачів про те, що в Києві таксист поранив ножем в живіт пасажира і втік. Поліції вдалося в найкоротші терміни зловити злочинця. Детальніше читайте в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися