У центрі Києва чоловік жорстоко вбив дружину (ВІДЕО)

Вбивство сталося в Оболонському районі столиці

У Києві під час сварки між подружжям чоловік побив жінку та кілька разів вдарив ножем. Про вбивство на Оболоні розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

На Оболонському проспекті до перехожого звернувся чоловік. Він попросив викликати швидку допомогу для його дружини. Коли медики прибули на вказану адресу вони виявили тіло мертвої жінки. На тілі загиблої зафіксували сліди побоїв та численні різані рани рук.

На місці події слідчі встановили, що між подружжям сталася бійка. Під час цієї сварки чоловік кілька разів вдарив ножем дружину. Від отриманих травм жінка померла. Поліцейські затримали 51-річного киянина. Чоловіку вже оголосили підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує до 15 років тюрми. До суду затриманий буде перебувати під арештом.

 

У столичній поліції також розповіли, що у центрі Києва п’яний чоловік вдарив ножем неповнолітнього юнака. Надзвичайна подія трапилась на Контрактовій площі. Чоловік напідпитку почав чіплятися до 17-річного хлопця, який разом із своїми друзями перебував на вулиці. Під час конфлікту він вдарив юнака ножем у живіт та намагався втекти. Нападника затримали працівники муніципальної охорони Києва.

Нагадаємо, під Києвом відпочинок на озері закінчився для одного з місцевих жителів лікарнею і серйозним пораненням. На озері Гачок біля селища Крюковщина Бучацького району між двома чоловіками стався словесний конфлікт, який переріс у бійку. Під час сварки один з них дістав ніж і вдарив ним свого опонента в область грудей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Підгірці Обухівського району Київської області напали на літню жінку. В будинок пенсіонерки пробрався грабіжник та став питати жінку, де у неї лежать гроші. Чоловік накинувся на жінку та почав її душити. Потім узяв ніж, і завдав поранення в обличчя. Поки жінка перебувала в шоковому стані після нападу, грабіжник відшукав в будинку гроші, забрав їх і два мобільних телефони своєї жертви та зник з місця злочину. Дочекавшись, поки нападник покине будинок, пенсіонерка викликала поліцію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися