У Києві засудили гвалтівника малолітньої дитини

Подробиці злочину розповіли у прокуратурі

У Києві за зґвалтування малолітньої дитини засудили педофіла. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія трапилась в березні 2018 року у Деснянському районі столиці. За даними слідства, чоловік підстеріг одинадцятирічну дівчинку у під’їзді багатоповерхівки поруч із ліфтом. Мешканець Київської області зґвалтував дитину неприродним способом, повідомляють у прокуратурі.

Під час судового розгляду вину обвинуваченого у вчиненні насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої особи, повністю доведено. Деснянський районний суд Києва визнав чоловіка винним. Його засудили до 15 років тюрми. Окрім того, інформацію щодо засудженого внесуть до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості дітей, додали у прокуратурі Києва.

Нагадаємо, у липні столичні правоохоронці затримали на Подолі 35-річного педофіла, який втік з під варти. Майже добу зловмисник ховався в трубі. Чоловіка звинувачують у зґвалтуванні дитини, яка не досягла віку 14 років.

Окрім того, у Києві затримали доцента кафедри одного зі столичних університетів, який розбещував 12-річну дівчинку — доньку його знайомої. 54-річний чоловік побачив дівчинку на Русанівському пляжі, де і познайомився. Він взяв її номер телефону і почав переписку, надсилаючи дитині порнографічні матеріали, а також просив відправити йому свої відверті фото. Зловмисник просив дівчинку тримати їх спілкування в секреті, оскільки дорослі нібито можуть забрати її телефон і заборонити сидіти в інтернеті. Дівчинка все ж розповіла про домагання матері. А в Білій Церкві Київської області триває суд над 53-річним чоловіком, який ґвалтував двох неповнолітніх дівчат. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися