У Києві закрили бордель і затримали сутенерку (ФОТО)

У столичній поліції розповіли подробиці

У Києві викрили місцеву мешканку у сутенерстві та закрили її бордель. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, молода киянка орендувала квартири для дівчат, які за гроші надавали сексуальні послуги. Відомо, що бордель, де "працювали" п’ятеро дівчат, викрили співробітники міграційної поліції та слідчі Дарницького управління поліції. Мешканка столиці 1995 року народження розміщувала в інтернеті оголошення про надання інтимних послуг, приймала телефонні дзвінки та особисто проводила співбесіди з "кандидатками".

За послуги інтимного характеру дівчата отримували від 1800 до 5000 гривень, з них сутенерка половину залишала собі. Під час трьох обшуків за кількома адресами правоохоронці вилучили речові докази. Серед них — мобільні телефони, понад 150 тисяч гривень, 4100 доларів, чорнові записи, комп’ютерна техніка, флешки, телефонні та платіжні картки. Киянку затримали в рамках кримінального провадження, розпочатого за сутенерство. Жінці повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України. Їй загрожує до семи років тюрми.

Дівчата, які під керівництвом киянки займалися проституцією, отримали адміністративні протоколи. Їм загрожує попередження або штраф від 85 до 170 гривень, повідомили у поліції Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Окрім того, у Києві затримали учасницю міжнародної терористичної організації "ІДІЛ", яку розшукував Інтерпол. Затримана жінка виявилася громадянкою однієї з країн центральної Азії. Вона вербувала найманців для участі у збройних конфліктах в Сирії. 

Читайте також про досить дивний інцидент у місті Ірпінь, що в Київській області, — молода дівчина ходила вулицями міста, кидалася на людей і плювала їм в обличчя.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися