У Києві працівниця університету видавала себе за олігарха-іноземця

Навіщо жінці це було потрібно, з’ясували столичні правоохоронці

У Києві працівниця університету близько року видавала себе за багатого чоловіка іноземця, щоб виманити гроші від жінки. Про це розповіли у Департаменті кіберполіції Національної поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, 41-річна жінка працювала в університеті, тому мала доступ до даних іноземних студентів. Фото одного з них вона використала для афери з онлайн-знайомством. Фігурантка кримінальної справи створила профіль на сайті знайомств з фото іноземця. Близько року вона переписувалась з жінкою від його імені.

Працівниця столичного університету переконала жінку, що чоловік-іноземець надіслав їй посилку зі злитками золота, проте на митниці на такий подарунок нібито наклали арешт. Для сплати штрафу шахрайка переконала жінку взяти кредит на 600 тисяч гривень та перерахувати на її рахунок. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження. Попри те, що слідчі дії тривають, жінці загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Києві викрили місцеву мешканку у сутенерстві та закрили її бордель. Молода киянка орендувала квартири для дівчат, які за гроші надавали сексуальні послуги. Відомо, що бордель, де "працювали" п’ятеро дівчат, викрили співробітники міграційної поліції та слідчі Дарницького управління поліції. Мешканка столиці 1995 року народження розміщувала в інтернеті оголошення про надання інтимних послуг, приймала телефонні дзвінки та особисто проводила співбесіди з "кандидатками". За послуги інтимного характеру дівчата отримували від 1800 до 5000 гривень, з них сутенерка половину залишала собі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Трушки Білоцерківського району Київської області циганки поцупили гроші в будинку у місцевої жительки, а потім вкусили її за руку. У двір приватного будинку 84-річної місцевої жительки та її 51-річної доньки пробралися три циганки. Поки дві з них відволікали їх, третя увірвалася в будинок і поцупила 40 тисяч гривень. В цей же момент в будинок зайшла одна з господинь і помітила в руках у незваної гості гроші. У момент, коли жінка спробувала відібрати вкрадене у циганки, та вкусила її за руку і кинулася бігти. Наздогнати злодійок у матері та дочки не вийшло. Відразу після цього потерпілі звернулися в поліцію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися