У Києві за розбійний напад на підприємця затримали чоловіка

Учасник банди шість років переховувався від правоохоронців

У Києві за розбійний напад на підприємця затримали одного з учасників банди, який шість років переховувався від правоохоронців. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Національної поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, збройний напад на підприємця стався наприкінці грудня 2015 року у Чернігівській області. Двоє чоловіків побили бізнесмена та відібрали у нього рюкзак з грішми. Здобиччю нападників стало близько півмільйона гривень у різній валюті.

Одного з нападників затримали у листопаді 2016 року поліцейські Чернігівщини. Його заарештували проте через деякий час змінили міру запобіжного заходу на домашній арешт. Чоловік втік та був оголошений в розшук. Він постійно змінював місця проживання, винаймаючи житло в різних районах Києва та Київської області. Окрім того, втікач підробив посвідчення водія та видавав себе за громадянина Болгарії. Поліцейські встановили, що він планував найближчим часом втекти закордон. Чоловіка затримали в одному з столичних хостелів столиці та доставили до суду, де йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Києві викрили місцеву мешканку у сутенерстві та закрили її бордель. Молода киянка орендувала квартири для дівчат, які за гроші надавали сексуальні послуги. Відомо, що бордель, де "працювали" п’ятеро дівчат, викрили співробітники міграційної поліції та слідчі Дарницького управління поліції. Мешканка столиці 1995 року народження розміщувала в інтернеті оголошення про надання інтимних послуг, приймала телефонні дзвінки та особисто проводила співбесіди з "кандидатками". За послуги інтимного характеру дівчата отримували від 1800 до 5000 гривень, з них сутенерка половину залишала собі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Трушки Білоцерківського району Київської області циганки поцупили гроші в будинку у місцевої жительки, а потім вкусили її за руку. У двір приватного будинку 84-річної місцевої жительки та її 51-річної доньки пробралися три циганки. Поки дві з них відволікали їх, третя увірвалася в будинок і поцупила 40 тисяч гривень. В цей же момент в будинок зайшла одна з господинь і помітила в руках у незваної гості гроші. У момент, коли жінка спробувала відібрати вкрадене у циганки, та вкусила її за руку і кинулася бігти. Наздогнати злодійок у матері та дочки не вийшло. Відразу після цього потерпілі звернулися в поліцію.

Джерело: https://t.me/dkr_npu/786


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися