У Києві до смерті побили безхатченка (ВІДЕО)

Надзвичайна подія сталася в Голосіївському районі столиці

В Голосіївському районі Києва двоє чоловіків жорстоко побили безхатченка та залишили помирати на вулиці. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на труп чоловіка на вулиці Ямській натрапили перехожі, які й викликали поліцію. За словами начальника слідчого відділу Голосіївського управління поліції Максима Бондаренка, загиблий чоловік мешкав неподалік в облаштованому тимчасовому житлі. Слідчі встановили, що напередодні між безхатченком і його знайомими сталася бійка. Двоє п’яних чоловіків побили безхатченка й залишили його вулиці.

Правоохоронці встановили причетних до смерті безхатченка чоловіків. Ними виявилися двоє братів — раніше не судимі уродженці Донеччини. Чоловіків 1997 та 1994 років народження затримали. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, затриманим оголосили підозри. Наразі вони заарештовані. Фігурантам кримінальної справи загрожує до десяти років тюрми.


Нагадаємо, у Києві викрили місцеву мешканку у сутенерстві та закрили її бордель. Молода киянка орендувала квартири для дівчат, які за гроші надавали сексуальні послуги. Відомо, що бордель, де "працювали" п’ятеро дівчат, викрили співробітники міграційної поліції та слідчі Дарницького управління поліції. Мешканка столиці 1995 року народження розміщувала в інтернеті оголошення про надання інтимних послуг, приймала телефонні дзвінки та особисто проводила співбесіди з "кандидатками". За послуги інтимного характеру дівчата отримували від 1800 до 5000 гривень, з них сутенерка половину залишала собі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Трушки Білоцерківського району Київської області циганки поцупили гроші в будинку у місцевої жительки, а потім вкусили її за руку. У двір приватного будинку 84-річної місцевої жительки та її 51-річної доньки пробралися три циганки. Поки дві з них відволікали їх, третя увірвалася в будинок і поцупила 40 тисяч гривень. У цей же момент в будинок зайшла одна з господинь і помітила у руках у незваної гості гроші. У момент, коли жінка спробувала відібрати вкрадене у циганки, та вкусила її за руку і кинулася бігти. Наздогнати злодійок у матері та дочки не вийшло. Відразу після цього потерпілі звернулися в поліцію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися