Киянин випадково постраждав від вибуху: що сталося (ВІДЕО)

Надзвичайна подія сталася в одному з селищ на Київщини

Мешканець Києва випадково постраждав від вибуху, коли приїхав до свого батька у гості. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

Батько постраждалого киянина мешкає у селі Мар‘янівка Бучанського району Київської області. Саме у нього на подвір’ї від вибуху постраждав 50-річний киянин. На батьківському подвір’ї мешканець столиці побачив відро та розкидані поруч зі вхідними дверима листівки, на яких невідомий вимагав сплатити борги.

Чоловік нахилився до відра та стався вибух. Киянин отримав тілесні ушкодження нижніх кінцівок та травму лівого ока. На місці надзвичайної події правоохоронці з’ясували, що окрім вибухівки у відрі були цвяхи та інші металеві предмети, щоб завдати суттєвих травм.

Особу зловмисника, який організував вибух, встановили. Це 26-річний уродженець Полтавської області, який зараз мешкає у Києві. Раніше молодика вже притягували до кримінальної відповідальності за грабіж. Йому оголосили підозру вимаганні. Чоловіку загрожує до десяти років тюрми з конфіскацією майна.


Нагадаємо, у центрі Києва чоловік лякав перехожих заявами, що має при собі вибухівку. Інцидент стався у Печерському районі столиці на площі Конституції. В урядовому кварталі поліцейські зупинили хулігана та перевірили його речі. Вибухівки у чоловіка не виявили, проте під час перевірки місце події, де знаходилася підозріла сумка, охороняли та викликали вибухотехніків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали військового, який, погрожуючи гранатою, захопив будівлю Кабінету Міністрів України та заручників. Перебуваючи в адміністративній будівлі українського уряду, 43-літній чоловік захопив двох заручників і погрожував підірвати себе гранатою

Читайте також, що у Києві підпалили будівлю омбудсмена України. Під двері Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової кинули пляшку з вибуховою сумішшю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися