У Києві підпалили офіс омбудсмена України: подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

У двері будівлі кинули "коктейль Молотова"

У Києві у будівлю Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової кинули пляшку з вибуховою сумішшю. Про це повідомляє пресслужба Офісу омбудсмена, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася в урядовому кварталі Києва на вулиці Інститутській близько третьої години дня. Внаслідок пожежі пошкоджені двері приміщення Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. В Офісі омбудсмена повідомили, що ніхто з працівників та відвідувачів не постраждав. Палія затримали правоохоронці. В нього виявили й інші вибухові речовини. Наразі слідчі дії тривають. 

У мережі також з’явилося відео пожежі и наслідки підпалу Офісу омбудсмена України. На підпал вже відреагували у Національній поліції України. У відомстві повідомили, що загоряння дверей будівлі ліквідували та підтвердили затримання палія. Ним виявився уродженець Київської області 1970 року народження. Інші подробиці поки що невідомі. 

Нагадаємо, у Києві двоє поліцейських імітували затримання чоловіка заради грошей. Схему викрадення та вимагання грошей влаштував раніше судимий чоловік. Він дізнався, що його знайомий перебуває у розшуку за шахрайство, а потім домовився із двома працівниками поліції. Під час зустрічі розшукуваного чоловіка затримали, змусили сісти до автомобіля одного з поліцейських та вимагали від нього 10 тисяч доларів. За ці гроші обіцяли не повідомляти про його місцеперебування в орган досудового розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. Потерпіла впала і загинула. Відомо, що зловмисник проживав з жінкою в орендованій квартирі.

Читайте також, що у Києві чоловік вбив сусіда через мобільний телефон.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися