У Києві на вулиці знайшли вбиту заробітчанку: подробиці

Надзвичайна подія сталася на Оболоні

В Оболонському районі Києва на одній з вулиць знайшли вбиту жінку. Про це повідомили у Національній поліції України у столиці, передають "Коментарі".

Тіло мертвої жінки знайшов на вулиці Прирічній місцевий мешканець. Перехожий викликав на місце надзвичайної події поліцію. Правоохоронці опитали можливих свідків та переглянули записи з камер відеоспостереження. З’ясувалося, що до вбивства жінки причетні двоє чоловіків.

Столичні поліцейські встановили особу загиблої жінки. Нею виявилася 37-річна уродженка Чернігівської області. До Києва вона приїхала на підробітки й мешкала у наметі поблизу водойми. Саме тут де перехожий й виявив її тіло з травмою голови та без ознак життя.

Правоохоронці розшукують двох чоловіків, які можуть бути причетні до умисного вбивства жінки, та склали фоторобот одного з них. На вигляд йому 60-65 років, зріст приблизно 175-180 см, худорлявої статури, смуглявий, очі світлого кольору, має сиве волосся та сиву бороду, а на верхній щелепі — тільки кілька кутніх зубів.

picture 

Також відомі прикмети другого зловмисника: вік 25-35 років, зріст приблизно 175-180 см, спортивної статури, коротка зачіска, волосся темного кольору, обличчя кругле.

За фактом умисного вбивства жінки розпочато кримінальне провадження. Поліція просить киян допомогти встановити місцеперебування двох чоловіків. Їм загрожує до 15 років тюрми. 

Нагадаємо, в Подільському районі Києва в одній із квартир знайшли розчленоване тіло жінки. Про надзвичайну подію київським правоохоронцям повідомив чоловік. Він заявив, що знайшов у квартирі свого родича частини тіла жінки. Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою на проспект Правди. Обставини злочину з’ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у поліції Києва розкрили подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. Потерпіла впала і загинула. Відомо, що зловмисник проживав із жінкою в орендованій квартирі.

Читайте також, що у Києві чоловік вбив сусіда через мобільний телефон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися