У Києві за виготовлення дитячої порнографії судитимуть жінку

Киянка роками вчиняла розпусні дії відносно своєї маленької доньки

У Києві судитимуть жінку, яка роками для виготовлення порнографії вчиняла розпусні дії відносно своєї маленької дочки. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що мешканка Києва протягом 2017-2019 років вчиняла розпусні дії щодо своєї малолітньої доньки та знімала це на камеру. Файли з дитячою порнографією киянка розповсюджувала через інтернет. На момент початку кримінального правопорушення дівчинці було п’ять років, зазначили у прокуратурі.

Під час обшуків за місцем проживання 28-річної киянки на мобільному телефоні та флешках правоохоронці виявили численні фото та відео дитячої порнографії. Наразі досудове розслідування завершено. Ювенальні прокурори Деснянської окружної прокуратури Києва скерували обвинувальний акт до суду. Жінці загрожує до десяти років тюрми.

Нагадаємо, наприкінці червня у Києві затримали двох жінок, які знімали порно зі своїми малолітніми дочками для продажу дитячої порнографії. Жінки не пов’язані між собою. Вони протягом 3-4 років знімали фото та відео своїх малолітніх дітей із відвертою сексуальною поведінкою. Дівчинкам по шість та дев’ять років. Дитячу порнографію жінки продавали через інтернет. За кожен такий матеріал отримували до двох тисяч гривень.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що столичні поліцейські затримали жителя Полтавської області, якого викрили у зґвалтуванні хлопчика та створенні дитячої порнографії. 27-річний чоловік тривалий час ґвалтував та вчиняв розпусні дії відносно малолітнього сина своєї співмешканки. Дитині на момент вчинення злочину було шість років

Читайте також, який вирок виніс суд столичному фотографу, який використовував дев'ятирічну дівчинку для створення порно-контенту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися