У Броварах викрили нарколабораторію з мільйонними оборудками (ФОТО)

Подробиці розповіли у прокуратурі

У Броварах викрили потужну лабораторію з виготовлення наркотиків та затримали її організаторів. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення Київської обласної прокуратури.

За даними відомства, нарколабораторія працювала у Броварах в одному з нежитлових приміщень. Її облаштували четверо мешканців Києва та Київської області. Під час обшуків правоохоронці вилучили велику партію наркотиків. Їх вартість на "чорному" ринку оцінюють у понад 15 мільйонів гривень.

Серед вилучених наркотичних речовин — 120 кілограмів рідкого амфетаміну та 20 кілограмів амфетаміну, 600 літрів прекурсорів, 10 кілограмів карбоміту та 5 кілограмів пропену. Також вилучено обладнання та рецепти для виготовлення психотропів.

Чотирьох організаторів наркобізнесу затримали. Чоловікам готовлять підозри у скоєнні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України, зокрема — у виготовленні наркотиків в особливо великих розмірах. У прокуратурі додали, що слідчі дії тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили схему виготовлення фальшивих грошей. Організатором виявився іноземець. В нього було троє спільників — мешканець Києва та двоє іноземних громадян. "Типографію" організатор оборудки влаштував у своєму будинку в Київській області. Тут шахраї на звичайному принтері друкували купюри номіналом 200 гривень та 100 доларів. Окрім того, слідчі виявили в будинку одного з учасників схеми лабораторію по вирощуванню конопель.

Нагадаємо, київські митники вилучили партію електронних сигарет та цукерок, які містили наркотичні речовини. Посилка прямувала з американського штату Флорида до Одеси. У відправленні виявили 54 пакування картриджів з маслянистою рідиною для електронних сигарет та 27 пакувань жувальних цукерок.

Читайте також, як іноземець ховався від Інтерполу, вирощуючи коноплі під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися